16 novembre 2014

XII Jornades Gastronòmiques 15 de Novembre 2014

Novament un any més hem gaudit de les nostres jornades gastronòmiques, un sopar temàtic amb una gran varietat de plats i tots amb un ingredient en comú el nostres preuats bolets.
Amb aquestes jornades podem donar pas al tancament de la nostra temporada, encara que tot i aixi i haurà algun company que es resistirà a fer-ho “Tocats del Bolet”
Aquest any i com prevèiem al principi de temporada ens ha deixat un molt bon sabor de boca i bons records, enguany els **gurus** han encertat. Micológicament podem considerar que a la nostre terra a estat una molt bona temporada, tan en varietat com en quantitat.

Bé ara toca donar-li un descans als nostres cistells i a polir-los per a la propera temporada, no ens adonarem i tindrem aquí els primers bolets de primavera.
Gràcies a tots
Salut i bolets.

DSC_0101

DSC_0103

DSC_0095

DSC_0087

DSC_0083

DSC_0082

DSC_0081

DSC_0079

DSC_0076

DSC_0073

DSC_0072

DSC_0070

DSC_0068

DSC_0065

DSC_0063

DSC_0059

DSC_0058

DSC_0056

DSC_0046

DSC_0048

DSC_0050

DSC_0051

DSC_0052

DSC_0053

DSC_0029

DSC_0030

DSC_0034

DSC_0037

DSC_0042

DSC_0044

DSC_0028

DSC_0018

DSC_0017

DSC_0014

DSC_0012

DSC_0008

DSC_0005

DSC_0007